Beginn des Seitenbereichs: Inhalt

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o informační povinnosti
Ochrana osobních údajů

Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Proto zpracováváme Vaše data výhradně na základě právních předpisů (GDPR, TKG 2003). V těchto zásadách ochrany soukromí Vás informujeme o nejdůležitějších aspektech zpracování údajů na našich webových stránkách.

Osobní údaje

Osobní údaje, které elektronicky přenášíte na těchto webových stránkách, jako jsou jméno, e-mailová adresa, adresa nebo jiné osobní údaje, budou používány pouze pro určené účely, uchovávány v bezpečí a nebudou zveřejněny třetím osobám. Poskytovatel automaticky sbírá a ukládá informace na webovém serveru, jako je použitý prohlížeč, operační systém, referenční stránka, IP adresa, čas přístupu atd. Tato data nemohou být přiřazena žádným konkrétním osobám bez kontroly dalších zdrojů dat. Tyto údaje dále nehodnotíme, pokud nedochází k nezákonnému použití našich webových stránek. 

Kontaktujte nás

Pokud nás kontaktujete prostřednictvím formuláře na webových stránkách nebo e-mailem, budou Vaše data uchovávána po dobu šesti měsíců pro zpracování žádosti a pro případ následných otázek. Tyto informace nebudeme sdílet bez Vašeho souhlasu. 

Údaje z formulářů a komentáře

Když návštěvníci stránek zanechají komentáře nebo formuláře, uloží se zadaná data a jejich IP adresy. Jedná se o bezpečnost, pokud někdo napíše nelegální obsah (urážky, levicová nebo pravicová extremistická propaganda, nenávistné příspěvky atd.). V tomto případě nás zajímá identita autora. 

Cookies

Soubory cookie jsou textové soubory, které umožňují, aby tyto webové stránky ukládaly informace návštěvníka týkající se konkrétních uživatelů, a to při návštěvě našeho webu. Soubory cookie nám pomáhají určit frekvenci používání a počet uživatelů našich webových stránek a také nám pomáhají Vám nabídnout pohodlné a efektivní nabídky. Na jedné straně používáme soubory session-cookie, které jsou ukládány výhradně po dobu trvání užívání našich webových stránek, a na druhé straně trvalé soubory cookie, aby bylo možné zaznamenat informace o návštěvnících, kteří opakovaně navštěvovali naše webové stránky. Účelem použití těchto souborů cookie je nabídnout optimální uživatelské poradenství a znovu rozpoznat návštěvníky a schopnost prezentovat atraktivní webové stránky a zajímavý obsah s opakovaným používáním. Obsah trvalého souboru cookie je omezen na identifikační číslo. Jméno, adresa IP atd. se neukládají. Tvorba jednotlivého profilu Vašeho chování se nekoná. Použití našich nabídek je také možné bez cookies. V prohlížeči můžete vypnout soubory cookie, omezit je na určité webové stránky nebo nastavit webový prohlížeč (Chrome, IE, Firefox, ...) a upozornit je na odeslání souboru cookie. Soubory cookie můžete také z pevného disku počítače kdykoli smazat. Vezměte však na vědomí, že v tomto případě budete muset počítat s omezeným zobrazením stránky a omezenými pokyny pro uživatele.

Web Analytics (Google Analytics)

Naše webové stránky využívají funkce webové služby Google Analytics. Za tímto účelem se používají soubory cookie, které umožňují analýzu používání webových stránek svých uživatelů. Vygenerované informace jsou přenášeny na server poskytovatele a uloženy tam. Toto můžete zabránit nastavením prohlížeče tak, aby nebyly uloženy žádné cookies. Uzavřeli jsme s poskytovatelem odpovídající smlouvu o zpracování smluvních dat. Vaše IP adresa je detekována, ale pseudoanonymizována okamžitě (např. vymazáním posledních 8 bitů). Tím je umožněna pouze hrubá lokalizace. Vztah s poskytovatelem analýzy webu je založen na ochraně soukromí. Zpracování dat probíhá na základě právních předpisů § 96 Abs 3 TKG, jakož i čl. 6 ods. 1 a (souhlas) a / nebo f (oprávněný zájem) GDPR.

Naším zájmem ve smyslu GDPR (oprávněného zájmu) je zlepšení naší nabídky a našich webových stránek. Vzhledem k tomu, že ochrana soukromí našich uživatelů je pro nás důležitá, uživatelská data jsou pseudoanonymní. Uživatelská data jsou uložena po dobu 2 let. 

Google Maps

Tyto webové stránky používají Google Maps k zobrazení informací o mapách. Při používání služby Google Maps společnost Google shromažďuje, zpracovává a používá data o využívání funkcí map návštěvníkmi webových stránek. Další informace o zpracování údajů společnosti Google naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Google na adrese www.google.com/intl/cs/policies/privacy/. Zde můžete také změnit nastavení v centru ochrany osobních údajů tak, abyste mohli spravovat a chránit svá data. 

Ochrana osobních údajů pro používání Facebooku

Na našich stránkách jsou integrovány pluginy sociální sítě Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Pluginy na Facebooku lze rozpoznat pomocí loga Facebook nebo "Like-Button" ("To se mi líbí") na našich stránkách. Přehled pluginů Facebook naleznete zde: developers.facebook.com/docs/plugins/. 

Když navštívíte naše stránky vytvoří plugin přímé spojení mezi Vaším prohlížečem a serverem Facebook. Společnost Facebook obdrží informace, že jste navštívili naše stránky s Vaší IP adresou. Kliknete-li na tlačítko "Like-Button" na Facebooku, když jste přihlášeni ke svému účtu Facebook, můžete propojit obsah našich stránek s profilem na Facebooku. Jako výsledek může Facebook přiřadit návštěvu našich stránek do Vašeho uživatelského účtu. Poukazujeme na to, že my jako poskytovatel stránek nevíme o obsahu přenášených dat a jejich využití prostřednictvím Facebooku. Další informace naleznete v zásadách ochrany osobních údajů na adrese www.facebook.com/policy.php Pokud si nepřejete, aby společnost Facebook spojila Vaši návštěvu s našimi uživatelskými účty na Facebooku, odhlaste se prosím z uživatelského účtu Facebook. 

Zásady ochrany soukromí pro používání služby Google+

Pomocí tlačítka Google +1 můžete informace zveřejňovat po celém světě. Tlačítko Google + 1 vám a ostatním pomůže získat osobní obsah od společnosti Google a našich partnerů. Google bude uchovávat i informace, kterým jste dali +1 za obsah, stejně jako informace o stránce zobrazené po klepnutí na tlačítko +1. Vaše + 1 se mohou zobrazovat vedle Vašeho profilového jména a fotografie ve službách Google, například ve výsledcích vyhledávání nebo ve Vašem profilu Google nebo jinde na webových stránkách a reklamách na webu.

Společnost Google zaznamenává informace o Vaší aktivitě +1, aby vylepšila služby společnosti Google pro Vás i pro ostatní uživatele. Chcete-li použít tlačítko Google +1 potřebujete globálně viditelný veřejný profil Google, který musí obsahovat alespoň zvolené jméno pro daný profil. Tento název bude použit ve všech službách Google. V některých případech může toto jméno nahradit jiný název, který jste použili při sdílení obsahu prostřednictvím svého účtu Google. Identita profilu Google se může zobrazovat uživatelům, kteří znají Vaši e-mailovou adresu nebo od Vás mají jiné identifikační údaje. 

Kromě výše uvedených účelů použití budou Vámi poskytnuté informace používány v souladu s platnými zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google. Google může publikovat souhrnné statistiky o aktivitě uživatelů + 1 nebo je sdílet s uživateli a partnery jako jsou majitelé stránek, inzerenti nebo partnerské webové stránky. 

Zásady ochrany soukromí pro použití služby Twitter

Na našich webových stránkách jsou zahrnuty funkce služby Twitter. Tyto funkce jsou nabízeny společností Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Pomocí služby Twitter a funkcí tlačítek Twitter budou navštívené webové stránky propojeny s Vaším účtem Twitter a sdíleny s ostatními uživateli. Tato data jsou také předávána Twitteru. Poukazujeme na to, že my jako poskytovatel stránek nevíme o obsahu přenášených dat a jejich využití prostřednictvím Twitteru. Další informace naleznete v zásadách ochrany osobních údajů služby Twitter na adrese twitter.com/privacy. Nastavení ochrany osobních údajů na Twitteru můžete změnit v nastavení účtu na adrese twitter.com/settings/account

Zásady ochrany soukromí pro použití služby YouTube

Funkce služby YouTube jsou implementovány na našich webových stránkách. Tyto funkce jsou poskytovány společností YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Integrovaná videa ukládají při spuštění webových stránkech soubory cookie do počítačů uživatelů. Pokud jste zakázali nastavení cookie pro reklamní program Google, nemusíte při spuštění videí na You Tube očekávat takové cookies. YouTube však také ukládá informace o neosobním použití do jiných souborů cookie. Chcete-li tomu zabránit, musíte to zablokovat v prohlížeči.

Zásady ochrany osobních údajů pro použití společnosti Pinterest

Na našich webových stránkách používáme sociální pluginy sociální sítě Pinterest provozované společností Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA ("Pinterest"). Když navštívíte stránku obsahující takový plugin Váš prohlížeč se připojí přímo k serverům Pinterest. Plugin přenáší data na server Pinterest. Tyto informace mohou zahrnovat Vaši adresu IP, adresu navštívených webových stránek, která obsahuje také funkce Pinterest, typ a nastavení prohlížeče, datum a čas žádosti, způsob používání programu Pinterest a soubory cookie.

Další informace o účelu, rozsahu a dalším zpracování a použití dat společnosti Pinterest, jakož i o Vašich právech a ochraně osobních údajů naleznete v zásadách ochrany soukromí společnosti Pinterest: about.pinterest.com/de/privacy-policy.

Zásady ochrany osobních údajů pro používání produktu Instagram

Na našich webových stránkách jsou integrovány funkce služby Instagram. Tyto funkce jsou poskytovány společností Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Pokud jste přihlášeni ke svému účtu Instagram, můžete propojit obsah našich stránek s profilem Instagram kliknutím na tlačítko Instagram. To umožňuje společnosti Instagram spojit návštěvu našich stránek

s uživatelským účtem. Poukazujeme na to, že my jako poskytovatel stránek nevíme o obsahu přenášených dat a jejich využití prostřednictvím společnosti Instagram.

Další informace naleznete v zásadách ochrany soukromí Instagram na adrese www.instagram.com/about/legal/privacy/.

Zásady ochrany osobních údajů pro Google Adsense

Tyto webové stránky používají službu Google AdSense, která slouží k integraci reklam Google Inc. ("Google"). Google AdSense používá tzv. "Cookies", textové soubory, které jsou ukládány ve Vašem počítači, a které umožňují analýzu používání webových stránek. Google AdSense také používá tzv. Web beacons (neviditelná grafika). Tyto web beacons mohou být použity k vyhodnocení informací, jako je návštevnost na těchto stránkách.

Informace vygenerované cookies a web beacons o používání těchto webových stránek (včetně Vaší IP adresy) a o poskytování reklamních formátů jsou předávány a ukládány společností Google na serverech v USA. Tyto informace může společnost Google sdílet se smluvními partnermi Google. Společnost Google však nebude spojovat Vaši IP adresu s dalšími uloženými daty.

Instalaci souborů cookie můžete zabránit nastavením softwaru prohlížeče. Upozorňujeme však, že v tomto případě nebudete moci plně využívat všechny funkce tohoto webu. Používáním této webové stránky souhlasíte se zpracováním údajů o Vás společností Google způsobem a účelem výše uvedeným. Další informace o využívání dat Google při používání tohoto webu naleznete zde.

Vaše práva

V zásadě máte právo na informace, opravu, odstranění, omezení, přenositelnost dat, zrušení a odvolání. Pokud se domníváte, že zpracování vašich údajů je v rozporu se zákonem o ochraně osobních údajů nebo pokud byly vaše tvrzení o ochraně údajů jiným způsobem porušeny, můžete si stěžovat u kontrolního úřadu. V Rakousku je to úřad pro ochranu údajů (Datenschutzbehörde).

Naše kontaktní údaje:

Europlasma GmbH
Alserbachstraße 18
1090 Wien

Tel.: 319 53 63 - 0
Fax: 319 56 63 - 22

E-Mail: office(at)europlasma.at

Ende dieses Seitenbereichs.
Springe zur Übersicht der Seitenbereiche.